Post by winfmebucombu on Feb 16, 2022 12:40:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше монет хак ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Спочатку добре, але потім дуже часто повторюється. Я не можу підійти близько до хороших крабів. Краби повинні мати здоров’я і насправді битися, а не наштовхуватися на поганих хлопців і вибухати.
Це не займе багато часу, перш ніж вам стане нудно.
бог
так, це чудова гра, але це в буквальному сенсі змусить вас безперестанку грати весь пробіг.
деякі зауваження: потрібна можливість масового оновлення 100 разів за один раз, як у Tap Titans 2. утримування кнопки або натискання кілька разів, щоб показати, дійсно втомлює, коли ви робите це кожен екдиз для десятків крабів. те саме для оновлення крабів-крабів. антилопа гну втомлива, не весела. відкриття раковин повинно відбуватися швидше. спливаюча реклама під час закриття меню або екрана мутації також дратує та незручно. Я пограю в інші ваші ігри, якщо захочу, і ці спливаючі вікна змушують мене не хотіти.
Мені подобається гра, нещодавно я купив її для сімейної подорожі, і вона викликала звикання. Гра легко відкласти, коли вам потрібно, але весела, коли немає нічого іншого. Тап-екран іноді може бути хитким, але крім цього його 5 зірок.
Merge Tanks: Idle Tank Merger கேஷுவல் vyc
👍🦀
Супер гра. Залипаю
чудова гра
thxbxhhdjdhfjfjfjfdjejeie udidif to lng ma JG і я в липні не гуляю по дорозі додому, і я виходжу на вулицю, щоб мати можливість і, чесно кажучи, мені потрібно пройти кілька тижнів, а потім я поняття не маю, що я повинен бути в порядку прийти в matiicn і я збираюся добре lng un neth to ka dyn pic і я опублікую іншу кращу моє життя не перша людина, яку я маю на ка ma багато для ma я був у контакті з ma matulog ng mukha to ka dyn pic і я опублікую інший кращий, але не дуже багато чого робити d спасибі
ви отримуєте більше реклами, чим більше ви граєте. це повністю перериває потік і просто втомлює. додайте опцію для видалення реклами, як і будь-яку іншу гру
Я вражений тим, як сильно я це люблю. Усі маленькі крабки такі милі, а макети рівня гри так ретельно сплановані. Випадкові шанси, труднощі з набором і нескінченні оновлення роблять це важко набриднути. У міру вашого прогресу мутації мають певний рівень налаштування. 10/10 розпочне ще одну крабову війну.
найс найс
Хороша гра !!!
Дивовижна гра та мікротранзакції, але краще, ніж топ-чарти
це не працює, чому ця гра кульгава!!!!!!!!! коли я бачу це, я думаю, що ця гра найкраща гра, але я намагаюся не працює
Неймовірна гра, яка була б чудовою, якби ви могли грати зі своїми друзями в режимі кооперативу або проти друзів. Ще одна цікава гра, наприклад, 2 на 2 або мати клан, чогось подібного не вистачає, тому я ставлю 4 зірки, але в цілому чудова гра
Крутяк
Crab War: Idle Swarm Evolution Petualangan fxe
По суті, переробка інших клікерних ігор із милою графікою на тему крабів. Усі здібності передбачувані для тих, хто грав, наприклад, у Tap Titans 2. Непогано, але нічого тут не здається новим чи вражаючим, крім дурної теми крабів.
Це чудова гра, гарна графіка з класичним управлінням. Але лише одна проблема, є момент, коли етапи стає занадто важко подолати
Не можна отримати винагороду за перегляд програм. Якого біса!!
Ця гра викликає залежність! Проста концепція і легко грати, але вона все ще виглядає насиченою та складною. Є реклама, але вам не потрібно їх дивитися, якщо ви не хочете отримати мега-кількість здобичі, яку вони пропонують. Ви можете модернізувати свою армію крабів і розвивати їх! Досі мені дуже подобається ця гра!
Мені подобається грати в цю гру, але іноді мене щось турбує, я дивлюся рекламу, яку гра ламає, це трапляється кілька разів. Я можу грати прямо, будь ласка, виправте цю помилку, і я поставлю вам 5 зірок
Война крабов Приключения llrr
гра чудова, але іноди зкушна
Це весело, але через день стало нудно.
Хороша гра, але я думаю, що одна з мутацій зламалася. "Ember Tipped Walkers" один із її баффів – на 1 рептилію менше кожні 10 метрів, але коли я оновлю її на 2 менше, а потім на 3 менше, у неї все одно буде лише на 1 менше баффа, навіть якщо інший бафф на нього працює при оновленні. Редагувати: неважливо, я ідіот, він працює
Це весела і творча гра, і я люблю її, але стає нудно від того, що рептилії такі слабкі, що я можу в них всього 3 вистріли, і я хотів отримати виклик, але в цілому все добре
Загалом хороша гра. Хоча здається, що багато людей скаржаться на рекламу та мікротранзакції, це справді звичайна гра. Якщо ви все-таки вирішите дивитися рекламу та робити покупки, це буде дуже корисно, оскільки це збільшує прогрес. Але без тиску, ця гра — це нескінченна, весела фермерська гра, яка не має жодних обмежень щодо того, наскільки ви можете бути сильними. Грайте, коли хочете, і виходьте, коли захочете! Турніри або вміст PvP також виглядає досить невимушено. Загалом хороша гра, дякую appxplore!
Досить весела гра-кликер, яка змушує вас приділяти більше уваги, ніж інші ігри в цьому жанрі, тому я поставив їй 4 зірки, а не одну, через відсутність візуального різноманіття між крабами.
Це саме те, що ви думаєте. Дурний. Весело. Звикання. Я думав, що розробники ми платимо за огляди, але ні! Це дійсно весело!
Crab War: Idle Swarm Evolution Cabaran hepl
Crab War: Idle Swarm Evolution Adventure jpth
👌
Гра хороша, але графіка з 2016 року.
Дуже класна гра дуже-дуже класна оцінка 5 дякую за увагу до мене (і я люблю цю гру) Дуже класна гра^_^
Зазвичай я ставив би такі чудові грі, як це, 5 зірок, але щоразу, коли я завантажую гру, вона вилітає через кілька хвилин, що дуже дратує.
Мило і просто. Але це займає дуже багато часу, щоб насправді просунутися в ігровому процесі і зробити щось варте.
Гра надстільки спожобалася! Що знею я граю годинами!! Рекоміндую всім!
краб клац клац 🦀🦞⚔️🦎
Кул
Під час останньої події «Нефритовий жук» я отримав 61 руну і витратив близько 600 перлин, а до останнього оновлення я мав усі свої руни. Потім я отримав оновлення, і тепер усі мої руни зникли, і я навіть не можу натиснути значок нефритового жука у верхньому лівому куті . Мені дуже сумно, тому що я дуже люблю війну крабів. Я б оцінив це на 5 зірок, але я хочу переконатися, що цю проблему помітять. Редагувати: мою проблему вирішено! Дякую!
Це топ