Post by winfmebucombu on Feb 16, 2022 12:50:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות אינסופיות ▞▞▞
▞▞▞ רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים 2022 version ▞▞▞
זה טוב אבל צריך להיות יותר קשה אנחנו רק נותנים להם צילום ראש והם מתים צריכים להיות רובים ועוד דברים נלחמים
זה פשוט רוצח זמן מדהים. זה המשחק הכי טוב מתחת ל-50mb. אתה לא מתחרט שהתקנת אותו. הקונ...... הרבה תוספות. 😕. אבל חוץ מזה הכל טוב
אתה משחק במשך 5 שניות ואז צפה במודעה של 30 שניות לפני שתוכל לשחק עוד 5-10 שניות. חסר ערך.
לא משהו
המשחק הזה מעניין וגם רגיל למשחק הזה בעבר
אהבתי נחמד
אני באמת אוהב את המשחק הזה אבל יש רק פרסומות רבות
הורדתי כוכב הפירסומות אבל זה כיף תקינו 😎
משחק טיפוסי מהסוג הזה... חוזר על עצמו ופשוט. זה כמה ימים של כיף חסר דעת לפני שאתה משתעמם ומסיר את ההתקנה שלו.
יש לי בעיות עם המשחק שהוא הפסיק לשחק אז ניקיתי את המטמון ועשיתי עצירה בכוח שלא עבד הוא פשוט לא נפתח והסרתי אותו התקנתי אותו מחדש ושוב הוא לא יפתח את המשחק שהוא זכה אל תיתן לי להיכנס כדי שאני לא יודע מה לעשות יש רעיונות?
המשחק קורס כל הזמן
המשחק הכי טוב שראיתי אותו בפרסומות, תחילה חשבתי שהוא מזויף אבל כששיחקתי בו אהבתי אותו ואין לו שום תקלה או פיגור או התרסקות ברמה 53 או 73. אני ברמה 87 מעולם לא ראיתי את זה... מסקנה: זה המשחק הכי טוב 😊😊👍🏻👍🏻
משחק נחמד, אבל צריך רמות קשות יותר🙏🙏🙏
אני חושב שהמשחק הזה משעשע הלכתי לאיבוד בטראנס רק כששיחקתי את זה, אני כל כך נהנה בכל רמה וזו הסיבה שהוא מקבל את 5 הכוכבים שלי c:
אני מבין את הצורך בפרסומות, אבל לא אחרי כל סיבוב.
... LEGO® Jurassic World™ · Castle of Illusion · Bag to Fit · Monument Valley · רוצח שכיר 3D: מתנקש הסכינים · Ninja Hands · Day of the Tentacle Remastered
משחק טוב כי זה לא צריך wifi גם לשחק אתה יכול לשחק בלי wifi די מרשים אני צודק וללחוץ על כפתור כן אוקיי המשחק הזה כיף אבל הסיבה שבחרתי בהתחלה של 4 זה כי כל פעם שהוא חוזר על הרמה והאנשים הם אותו דבר כל הזמן אבל החלק המהנה הוא לירות באנשים שאומרים לעזור כשאתה יורה בהם אתה צריך להפעיל מחדש את הרמה כאילו אני ברמה 39 וזה רק חוזר על עצמו אבל זה ממש כיף בהתחלה אה יא אבל מריח hehehehe סייק
המשחק הזה מדהים 😘😘 את המשחק הזה 🎯🎯
יש יותר מדי פרסומות, אחרי כל רמה יש מודעה. כשאתה מנסה להשיג נשק על ידי צפייה במודעה, המשחק אומר שאין פרסומות זמינות, אבל לאחר משחק רמה אתה נאלץ לצפות בפרסומת.
כל כך חוזר על עצמו אבל זה בסדר חוץ מזה. יש הרבה פרסומות אז כבה את ה-WiFi שלך אם אתה רוצה לשחק בו.
שיחק רמה אחת, ואז זה היה מרכזי בהתרסקות. נראה שזה יהיה כיף, אבל זה קורס די קשה. אולי נדרש עדכון?
מטורף
רעיון נהדר אבל קל מדי וחוזר על עצמו מאוד. המשחק לא נהיה קשה יותר ככל שמתקדמים, עברתי את שלב 100 ולא ראיתי אפילו את העלייה הקלה ביותר בקושי. יש גם פרסומות רבות. הם רצים אחרי כל שלב, רצים יותר זמן ממה שלקח לי להשלים רמה. נהיה מגוחך.
חידוש: עדשות מגע לקרוב ולרחוק - טיפ חדשות
בכל פעם שאני מתחיל את המשחק יש מודעה. בכל פעם שאני לוחץ על התחל מחדש יש מודעה. בכל פעם שאני קונה נשק יש מודעה. יש הרבה תוספות. הייתי משנה את הדירוג שלי ל-5 כוכבים אם תשנה את כמות התוספות.
משחק כיף מממממממאאאאווודדדד 🤑 🇮🇱
히트 마스터 3D : 나이프 어쌔신 액션 bwh
אפלקציה מצחיקה וכיפית משחק כיף מאוד אבל באסה כי יש כול שניה פרסומות😐
סיק דמעקרילאן אלעתא לשבי פעולה באו עישי' עמו חשבון לאחי שבת ובילא שמיס ... כהן;•שכיר לא יאלל כי מה פסח אסיר לעיל אף תלומה אסילה לעלל : ואס היה בעל כשר שהיה.
משחק נהדר, אבל צריך סוגי אויבים שונים יותר.
זה טוב מאוד ויש בעיה כלשהי בפרסומות
המשחק בסדר אבל הפרסומות בכל פעם שאתה הורג בן ערובה או משלים את הרמה
המשחק הזה הוא הכי טוב אבל אני נותן 4 כוכבים כי לוקח הנשמה הוא רע מאוד ומסיר את לוקח הנשמה מהמשחק הזה
APK רוצח שכיר 3D - מתנקש הסכינים.
אם אני לא רוצה לראות תוספת... כדי שאוכל להמשיך למה לעזאזל אני מקבל אחד בשביל להפעיל מחדש את הממזר שלך
תרגול עושה מושלם מהמשחק למועד מאוחר יותר בעולם האמיתי.הלוואי שבחיים האמיתיים יש דבר כזה של אקדח קרח קפוא! אויבים מתים לתוך חלקים קפואים. חחח
זה בסדר להרוג זמן, לשנות רמות למעלה.. להביא רמות בוס...
😎 כיף להעביר עם זה את הזמן שלי הוא ממש ממש טוב יותר מדי טוב.
Hit Master 3D - Knife Assassin Acțiune sqok
משחק מבוסס פרסומות. רעיון טוב להראות לילדים איך לזרוק סכינים. מודעה משנות ה-30 למשחק של שנות ה-5. פינוק יתר של מודעות למשחק קטן. פחות או יותר משחק פיתיון קליק. הוסר לאחר 20 lvls. כ-30 דקות פרסומות פחות מ-10 דקות משחק. אני צריך לומר יותר?
סרטון אחרי כל רמה!!!! לא ניתן היה להסיר את ההתקנה מהר מספיק!!!
Hit Master 3D - Knife Assassin Акционе ayb
ממש טוב תהנה מהמשחק יש לי אותו כבר כמה זמן ואני ברמה 173 הבעיה היחידה היא שיש לי תוספת בין הרמות
אני רק הולך אני רק הולך להגיד שאני לא כותב ביקורות אבל הדבר הזה יותר מדי מודעות כמו אם אתה מת במקום להיות מסוגל להתחיל בחופשיות זה נותן לך פרסומת מבאסת אני לעולם לא אשחק את זה שוב
זה בסדר אבל הפרסומות מעצבנות וזה די נהיה משעמם אחרי 10-20 דקות
לא כזה נהדר כי יותר מדי מודעות 🙄. בכל פעם שאני מסיים רמה 1 או 2 באות מודעות וזה מגוחך. המשחק מרגיש סוג של חזרתי, זה מרגיש כאילו זה רמה 1 וזה כל כך קל שאני לא ממליץ על המשחק חסר התועלת הזה
נהניתי מהמשחק הזה. ברגע שאתה מתחיל, אתה לא יכול להפסיק.
... קאמה סוטרה סיפור על אהבה צפיה ישירה · קאזינו רואיל צפיה ישירה · צרפת שבדיה צפיה ... צפיה ישירה מתנקש אמריקאי · צפיה ישירה מתחת לכיפה השקופה עונה 3 פרק 3
אוהב את זה! בילוי נהדר. צריך להיות מהיר ומודע לקיצורי דרך כדי להתקדם.
Kitchen Scramble: Cooking Game સિમ્યુલેશન qqc
זהו זה. משחק סופר פשוט. פגע במטרה עם כמה שפחות סכינים מכל מה שאתה משתמש כדי להמשיך הלאה או זריקה מהירה כדי שתצחק מהעורף שלך. הם הרעים עפים וזה מצחיק. מהנה את מצב הבוס החדש. זריקה מהירה היא החלק הפוניסטי של המשחק.
המשחק הזה מדהים ולכל מי שנמאס לו מפרסומות תפעיל מצב טיסה הוא נפטר מהפרסומות
זה טוב אבל הרמות צריכות להיות קשות יותר