(Android) Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast mod πολλών κουπονιών
Feb 16, 2022 12:56:02 GMT -5
Post by winfmebucombu on Feb 16, 2022 12:56:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλών κουπονιών ▞▞▞
▞▞▞ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast 2022 version ▞▞▞
Ευχαριστούμε Devs για το απολύτως ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι. Οι διαφημίσεις είναι από επιλογή, το παιχνίδι είναι πραγματικά ομαλό και ευχάριστο.
Toy Block Boom - Puzzle Blast 休閒 toj
Έχοντας. Διασκέδαση
Ήταν υπέροχο, αλλά τώρα με τις νέες ενημερώσεις, ξαφνικά ο τροχός παιχνιδιού της τύχης δεν λειτουργεί καθόλου καλά, έχει κολλήσει και παγώσει, δεν κινείται καθόλου.
Δεν με πειράζουν μερικές διαφημίσεις, αλλά μετά από μερικά επίπεδα υπήρχε μια διαφήμιση μεταξύ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!... μην ενοχλείτε
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Μόλις άρχισε να παίζει.
Διασκεδαστική απόσπαση της προσοχής
Υπέροχο, εθιστικό
Λατρεύω τα χρώματα και τα γραφικά. Μου αρέσουν τα παιχνίδια παζλ. Είναι ένα εθιστικό παιχνίδι. Πραγματικά διασκεδαστικό.
Toy Block Boom - Puzzle Blast Kasual qae
Πολύ νωρίς πραγματικά για να αξιολογήσω. Θα επιστρέψει.
Αρκετά καλό μέχρι στιγμής....
Παρακαλώ βοηθήστε, είμαι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω. Ωραίος δολοφόνος του χρόνου. Πέντε αστέρια.
Πολύ διασκεδαστικό
Μέχρι εδώ καλά. Δεν έχω παίξει τόσο καιρό, αλλά για το διάστημα που έπαιζα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι.
Το να παίζεις την πρόκληση είναι εξαιρετικό για τον εγκέφαλο
Απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής 👍
Εξοχος
Χωρίζει μια βαρετή μέρα
Αρκετά όπως αυτό το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις γίνονται ενοχλητικές, είναι κρίμα που είναι τόσα πολλά, γιατί είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό για ένα απλό παιχνίδι
Το αγαπώ πολύ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 😆 αλλά επειδή συνεχίζει να παγώνει, όταν εμφανίζονται οι δωρεάν περιστροφές 😠 πρέπει να απεγκαταστήσω 😕 😣 @ Επίπεδο 263 ώρα να βρω νέο παιχνίδι. 😐
Χαριτωμένο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο απαιτητικό
Το παιχνίδι Rubiish δεν συνιστάται σε κανέναν
Μου αρέσει να παίζω όταν έχω χρόνο
Rick and Morty: Pocket Mortys Mô phỏng rznx
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Μακάρι τα επίπεδα να μην ήταν τόσο δύσκολα μερικές φορές
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Casual adg
Απολαυστικό
Οι ανταμοιβές είναι μπερδεμένες. Χρυσό και ασήμι. Τα όπλα είναι εκπληκτικά ακριβά. Πρέπει να παρακολουθείτε βίντεο μόνο για να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές που φέρεται να έχετε κερδίσει. Υπάρχει πίεση να ξοδέψετε χρήματα στον γεμάτο κουμπαρά και είναι απλώς ενοχλητικό
Πολλές διαφημίσεις
Διασκεδαστικό αλλά με πολλές διαφημίσεις
Θέλετε να παίξω το παιχνίδι με τις διαφημίσεις σας, πρέπει να αφήσετε τις πολιτικές διαφημίσεις μακριά από αυτό! Ούτε καν τόσο διασκεδαστικό!!!
Toy Block Boom - Puzzle Blast Grand public kyw
Συγκινητικό
Απλώς, ξεκίνησε ντροπή μέχρι στιγμής τόσο καλά
Εθιστικό! Γρήγορα! Διαφημίσεις μόνο αν θέλετε επιπλέον μπόνους. Το λατρεύω!
Δεν είναι κακό παιχνίδι αυτή τη στιγμή
Φιλικό προς τα παιδιά. Αρκεί να έχετε αφαιρέσει τις διαφημίσεις.
Μόλις άρχισα να παίζω, εντάξει μέχρι στιγμής, εύκολο.
απολύτως εθιστικό! και απολύτως απογοητευτικό στα υψηλότερα επίπεδα. αλλά είναι τόσο ωραίο να περνάς ένα επίπεδο στο οποίο είσαι για μια μέρα ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
Μόλις ξεκίνησα το. Μα μου αρέσει.
Είμαι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι αλλά εδώ και 3 μέρες έχω κολλήσει στο επίπεδο 636 είναι αδύνατο να βγάλω τις φυσαλίδες!!!! Θα πρέπει να απεγκαταστήσω 😪
Πάρα πολλά χρώματα, σκληρά για τα μάτια.
Μέχρι στιγμής μου αρέσει