Post by winfmebucombu on Feb 16, 2022 13:02:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Naozaj sa mi to páči, ale ako povedali ostatní, problémom sú reklamy, je to v poriadku, ak sa reklamy objavia pred alebo po hrách, ale ako keď hráme hru, je to SKUTOČNE otravné. To je moje hodnotenie DÚFAM, že sa zlepšíš..
Bake it Pro příležitostné hráče tkq
Veľmi zábavná, ale je tu veľa reklám a veľa to zamrzí, takže áno, je to naozaj skvelá hra, ale potrebuje len nejaké opravy.
Veľmi pekná 👌👌 hra, ale prichádzajú nejaké reklamy, ale nevadí, dám 5 🌟 za túto hru, pretože je veľmi zaujímavá..
Naozaj milujem túto aplikáciu, ak urobím nejakú šišku, ktorá je rovnaká ako v ich objednávke, ak som to urobil správne, milujú šišky a prinútia ma vytvoriť si vlastnú šišku (neodinštalovať) 😊
Myslím, že táto hra je úžasná!🐕🐶🐩🐕🦺😀😄😃😁😻😙😉😊😋😍😎🙂😺😸!!!
Páči sa mi, ako to v skutočnosti môžete urobiť a nenapraví to, ako to robia iné hry
Je to dobré!! Šťastný nový rok!!!!😊😊🎆🎆🎆🎆🎆🎆
Na hranie tejto hry potrebujete internet, stále hláste, že potrebujete internet a môj internet je už pripojený k hre, ale zakaždým, keď sa pokúsim znova pripojiť, stále hovorí to isté, strata času pri sťahovaní
Podľa mňa je to skvelá hra 👍. Ale myslím si, že keď chcete niečo vrátiť späť, môžete to urobiť zadarmo bez toho, aby ste museli pozerať video.
Každý, kto hovorí, že je príliš veľa reklám, len vypnite WiFi a mobilné dáta, nie je to príliš ťažké, mne to funguje.
Bake it Casual skh
Nie je to zlé, ale odporúčal by som si to stiahnuť len vtedy, ak to hráte na mieste bez wifi, stiahol som si to na cestu do kempu a hral som to raz pred odchodom, prídavky sú neznesiteľné. Celkovo to nie je zlé.
Veľmi dobrá hra, ktorú rád hrám vo voľnom čase
Je to v poriadku, hra je zábavná a je celkom jednoduchá.
Brutálne invazívne reklamy. Nemôžete ani dokončiť jednu úroveň bez reklamy, ktorá začína priamo uprostred toho, čo robíte, a keď dokončíte úroveň, dostanete ďalšiu reklamu, keď dokončíte túto reklamu, budete lákaní získať ďalšiu odmenu, ak pozrite si jednu z ich reklám.
Qi sa mi to páči, že to odbúra toľko stresu!!! Hrám každý deň, je to taká zábava!
táto hra nie je zlá, ALE vždy, keď skončím s použitím zálievok, príde znova a znova rovnaký doplnok a jeho 30 sekúnd. Túto hru treba vylepšiť <3
Bake it Santai xruf
Najprv som čítal recenzie a polovica z nich bola reklám, ale naozaj je tam neobmedzené množstvo reklám príliš veľa reklám a iba reklamy, ale hra je veľmi dobrá, ale nemalo by tam byť príliš veľa reklám, inak jej dám tisíc hviezdičiek, dve, veľa reklám frustrovaných reklamy v poriadku hra kvôli reklamám
Skúšal som to stiahnuť 5-KRÁT a nefungovalo to. Skúšal som to bez zapnutej hudby a STÁLE to nefungovalo. Ani neviem aká je hra.
Dobrá hra💕
Roztomilé, ale príliš veľa reklám.
Dve nepreskočiteľné 30-sekundové reklamy medzi každým krokom, dokonca ani medzi kolami. Doslova strávite dvakrát toľko času čakaním na koniec reklám ako hraním.
Toto je naozaj dobrá a zábavná hra, je tu len veľa oneskorení a niekedy sa pridáva veľa, ale celkovo je to zábavná hra a veľmi rád ju hrám!
Bake it ง่ายๆ opq
Prepáčte, je to dobrá hra, ale nepáčia sa mi všetky reklamy a sú rovnaké, ak osoba stlačí tlačidlo odchodu, čo znamená, že hru tak nechce. A tiež, prosím, zrušte reklamy, keď získate VIP zákazníka, pretože nemá zmysel pozerať reklamu, len aby ste získali viac 💰. Prosím opravte tie veci 🙏🙏. Ale inak je to v pohode
𝙄 𝙧𝙖𝙩𝙚 𝙧𝙖𝙩𝙚 5 𝙗𝙚𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚 𝙄 𝙜𝙤𝙩 𝙩𝙤 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙗𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙨𝙤 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙨𝙩𝙪𝙛𝙛 𝙞𝙩'𝙨 𝙨𝙤 𝙘𝙤𝙤𝙡 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙧𝙚𝙢𝙤𝙫𝙚 𝙧𝙚𝙢𝙤𝙫𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙒𝙞-𝙁𝙞 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙮𝙤𝙪 𝙜𝙤 𝙨𝙤 𝙘𝙤𝙤𝙡
Super hra odporúčam 👍😘
Crime Secrets: Crimson Lily Seiklusmängud ekaw
Táto aplikácia je nefunkčná, nielen že nefungujú reklamy, ale meškajú a hra tiež. Stiahol som si túto hru ako ponuku pre IMVU, nemôžem ani hrať, aby som dostal odmenu. Keby som mohol, neohodnotil by som to ani hviezdičkou.
Je to úžasné, ale ak chcete vyhrať ceny, musíte si pozrieť reklamu, ktorá už má toľko reklám, ale stále je to také zábavné ❤❤
Na torte musím začať odznova, pretože keď sa pomýlim, musím si pozrieť prídavok. Nepozerám 30-sekundové pridanie, opravte to prosím a nemôžeme radšej minúť mince, ako pozerať reklamy a menej reklám pls, inak dobrá hra
je to veľmi dobrá hra a veľmi zábavná, ale má veľa doplnkov, takže celkovo by som jej dal štyri hviezdičky
Táto hra je fantastická, ale je tam veľa reklám
Príliš veľa reklám. Je to bezplatná hra a reklamy sú potrebné, ale nie každé dve sekundy. Pomer reklamného času k hraciemu času 2:1.
Skvelá hra, ale po každej hre, ktorú hrám, je reklama, ktorá je dosť otravná, ale ak si hru chcete stiahnuť, je to vaša voľba 😉Fyi odinštaloval som ju 😭
Hra je dobrá, ale je toľko reklám, ak upečieme jednu vec, reklama príde, ale hra je dobrá
Táto hra obsahuje veľa reklám, ale aj tak je skvelá...... Pretože keď budeme hrať túto hru, budeme si myslieť, že pečieme koláč v skutočnosti 😀
Príliš veľa reklám. Chystal som sa vypnúť internetové pripojenie, aby som mohol hrať bez reklám, ale nemôžem to hrať offline. Takže musím počkať pár sekúnd, kým si zahrám túto hru.
Dovtedy to bolo dobré na začiatku, keď som sa snažil dostať reklamu na nový dizajn pre zákazníka, nedalo mi to urrrrrrrrrrrrrrrrr😡😤😠
Dávam mu 1 hviezdičku, má veľa reklám a keď je WiFi vypnuté, hovorí, že potrebujem internet, keď je to offline hra
Táto hra je dobrá, preto mám 5 štartov, ale každú minútu, keď sa objaví reklama, by malo byť o niečo menej reklám, preto žiadam vlastníka hry, aby v hre urobil nejaké zmeny, menej reklám
Milujem túto hru, jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je toľko reklám, môžete to, prosím, opraviť, ale vždy je to ako ukazuje vám, ako sa piecť, je to tak zábavné, ale myslím tým, hoci vás to len učí a dekorácie sú tak úžasné cool
Milujem túto hru aj tým, ako môžete slúžiť zákazníkom a je naozaj zábavné, ako môžete zdobiť, dúfajme, že sa hra aktualizuje, aby sme mohli vyzdobiť obchod a je to dobré, čím je to ťažšie a ťažšie, čím vyššie dosiahnete svoje ciele, ale reklamy sa niekedy len objavia ako raz
Kvôli reklamám túto hru jednoducho nenávidím, ak odstránia reklamy, bude to úžasná hra..😊😊preto dávam 3 hviezdičky..