Post by winfmebucombu on Feb 16, 2022 13:05:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Гра була нормальною, поки до мого першого турніру не залишилося приблизно 10 годин, а тепер гра навіть не відкривається.
Gg
Мабуть, найкраща гра в режимі очікування, ігровий процес нічим не схожий на традиційну неактивну гру, хоча й вимагає більше роздумів.
XyiHR тому що вилетає гра, чи не грає багато і вилетає такщо XyiHR
Особисто мені перший подобається більше
Я граю в tap Titans з тих пір, як він тільки вийшов, і, чесно кажучи, мені більше подобається tap Titans 2, але я граю в них обох з тих пір, як вони вперше вийшли, і це дивовижна гра, яку мене ввів мій колишній наречений, і я" мені це подобається з тих пір 💯❣️🍀
Улюблена гра в Play Store з моменту її виходу. Чесно кажучи безкоштовно, це цікаво, і я люблю робити перерви, коли вміст застарів, і повертатися до нього кожні 4-6 місяців. Я навіть кілька разів очищав свій обліковий запис, щоб почати з нічого. Це те, що добре і елементи RNG роблять кожен запуск унікальним. Редагувати: найновіший патч (9 грудня) зламаний і не оновлюється. Звіти на форумах Reddit і мобільних телефонів і мене включені
Tap Titans 2 - Heroes. Clicker Rollenspiele khb
Це хороша гра, я грав у неї на своєму старому телефоні, і це було дуже весело, але щоразу, коли я відкриваю цю програму, вона виходить з ладу, я відкривав програму 20 разів, можливо, вона просто несумісна з телефоном, який у мене є. видалити його, але це хороша гра, якщо ви хочете, щоб час пройшов повз.
Ціни на речі швидко зростають, і тоді важко отримати достатньо грошей, щоб купити оновлення
це була непогана гра, коли я її встановив, також у титанів хороша анімація.
Випадкові рекламні ролики та спливаючі рейтинги. Тому 1 зірка.
Серйозна проблема з оновленням Android.
Постійно режут золото і урон на турнірах! Я не буду донатити! На турнірах завжди ріжуть мої збитки та золото! Дарувати не буду!
це весело, я ставлю 4 зірки, тому що я натискаю багато часу, і мого Beery майже немає
Гра викликає звикання і чудовий спосіб скоротити час, якщо тобі нудно😁👍💯
Гра не плохая, но і не хороша, три зірки
Перестала запускатися
Draw a Stickman: EPIC 2 Kalandjátékok bxvr
після остатньої обнови прогрес злетів допоможіть
Я хочу, щоб це було коротким через обмеження, хоча у мене є багато занепокоєнь щодо програми та цієї сторінки Googleplay. Мені подобається гра та її нові функції та ігровий процес. Однак я натрапляю на велику проблему зі свого боку; і це було онлайн-з'єднання. У моїй країні мережеве обслуговування є величезною проблемою. З огляду на це, ця гра не годиться, якщо у вас немає ОНЛАЙН-з’єднання. Просто грайте першим, якщо ви один із офлайн-гравців.
Вав крутагра
Супер без слов я
Крута. Гра. Рекомендую!
... Нн..нн..нн..нн..нн.. Дд..дд..
З цією грою все в порядку, але час від часу вона помиляється. Я не можу пройти рівень 810, тому що всі мої герої перестають завдавати шкоди, як тільки я досягаю цього рівня. Кількість монет, яку ви отримуєте за вбивство босів, також сильно коливається від дня до дня.
Люблю цю гру. Продовжуйте повертатися до цього знову і знову. Єдине, що мене дратує, так це те, що з тих пір, як я грав у неї востаннє, розробники тепер додали варіанти оплати за перемогу. Спочатку мені і моєму товаришу сподобалося, тому що ми повинні були грати, щоб перемогти. Ніхто не мав переваги ні над ким, якщо не грав. Все ще чудова гра, але розробникам є те, на що варто подумати
Гра починає ламатися, як тільки ви досягнете 10 тис. мс. механіки, які створені, щоб допомогти вам постійно обдурювати вас. якщо ви все-таки спробуєте цю гру, не... ПОВТОРЮ НЕ!!!... витрачайте на це ні копійки. ви зіткнетеся з проблемою, усе, що робить служба підтримки, — це перевстановити. але о, як тільки ви перевстановите, ваш квиток служби підтримки буде знищено, і вам доведеться все ще раз пояснювати, тільки щоб вони дали вам повторне встановлення... знову. Немає жодної законної причини, щоб цю гру зламати, поки вона вийшла.
Я думав, що це офлайн-гра, тому що щоразу, коли я виходив з мережі після завантаження цієї гри, вона не працює. Але коли я вмикаю Wi-Fi, він працює.
Ваше останнє оновлення знову зламало гру. Я приєднався до турнаменту, і гра каже, що ваш рахунок не вдалось оновити після перезапуску гри. Робить це знову і знову.
Чому мій обліковий запис був несинхронізований із сервером? Через це я не можу придбати скриню титана... після написання огляду я не можу відкрити програму, вона аварійно завершує роботу і втрачає мій прогрес.
Він говорить мені, що мені потрібно його оновити, але я не можу цього зробити У ньому також немає кнопки. Greeeaaat ще одна гра, на яку я витратив гроші
Тож ігровий процес і механіка прогресу абсолютно блискучі. Хоча я випадково видалив його деякий час тому. Тому я вирішив повернутися до гри, але гра просто не завантажується. Це не може бути через мій телефон, тому що інші ігри завантажуються ідеально.
Це дивовижна гра, і я рекомендую її абсолютно всім, хто також любить записувати ігри про супергероїв
Я грав у цю гру протягом тривалого часу, і мені подобається, що пізніше в грі стає трохи Grindy, але це дуже хороша гра
Після оновлення Android 12 гра перестає відповідати, тому її довелося кілька разів видаляти. Більше майже не варте зусиль.
Чесно кажучи, ця гра дуже вбиває час.Єдина причина, чому я не ставлю йому 5 зірок, полягає в тому, що потрібен цілий день, перш ніж оновлення зникають і сервери повертаються в режимі онлайн. Крім того, це холод.
Чудова гра, але іноді вилітає на моєму пікселі 6. Перезавантаження зазвичай виправляє це.
Нудно Спочатку було весело, але через 10 хвилин мені стало так нудно. По-друге, це настільки завищена ціна 3000 дорогоцінних каменів за скриню, що коштує як 20 доларів США або 6 місяців шліфування. Це все.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Roolipelit ddkh
Ця гра має 5 зірок. Я просто ставлю 1 зірку, щоб ви, хлопці, помітили мою дуже гарну пропозицію щодо цієї гри. 1.) Ви, хлопці, повинні додати "Основне джерело золота" у вкладку спорядження броні та аури. 2.) Під час обчислення основного джерела золота та основного джерела пошкодження на вкладці обладнання, ви, хлопці, повинні включити покращення
Я дуже любив цю гру. Мені було дуже весело натискати, тапти, тапіти, поки я не зрозумів, як швидко мої апарати перегріваються, коли я граю. Безумовно, серед найкращих у жанрі, але швидкий темп, милий і, насамперед, РОЗВАШЕН. Але будьте обережні, тому що я як уже було зазначено, це готує ваш пристрій
Непогана розвага, але не враховується ваш прогрес у автономному режимі 75% часу, що є важливою особливістю неактивних ігор, і ви справді повертаєтеся назад, особливо під час запланованих подій, які ця гра містить у великій кількості.
Tap Titans 2: Heroes AFK Game Rollespill ddz
Tap Titans 2 タップタイタン: クリッカーゲーム ロールプレイング xerv
Спершу це не весело, тому що ти не дуже хороший, але це чудово, що отримує 5 зірок
Дуже гарна та класна гра.
Грав у нього деякий час і думав про покупку пакета, чомусь, незважаючи на те, що ви ввійшли тут, він лише говорить, що я цей 10-річний обліковий запис Google, до якого я майже не маю доступу, немає варіантів змінити або прив’язати його до облікового запису, потім просто стер усе, коли спробував підключити його до fb, і спробував використати це для резервного копіювання, немає нічого, що захищає ваші речі, гра марна трата часу, і я втратив все, тепер я видалення